Fodrászat

Fodrászunk női, férfi, gyermek és alkalmi frizurát készít. Rendszeresen továbbképzéseken vesz részt, így igény szerint hagyományos vagy modern stílusú frizurák, esetenként esküvői frizurák  elkészítésében is rendelkezésére áll minden kedves Vendégünknek.

Tartós hajegyenesítés & Joico hajújraépítés

Joico hajújraépítés

A négy lépéses keratinos hajszerkezet újjáépítés, sérült hajra kifejezetten javasolt. A Joico hajszerkezet újraépítés hatására, a sérült haj keratin szintje helyreáll, a száraz hajat feltölti nedvességgel. A Joico kezelés rugalmassá és erőssé teszi a vékony hajszálakat, tartást ad nekik.

A kezelés körülbelül egy órát vesz igénybe, melynek során a Joico a sérült hajszálak külső rétege megnyílik, majd ph-ját helyreállítva, keratinnal feltöltve zárja vissza azt.

Tartós hajegyenesítés

A formaldehid mentes keratinos hajegyenesítés egy több órás, összetett művelet. Az eljárás meggátolja a haj hullámosodását, megakadályozza a haj göndörödését és hónapokra fényessé, bársonyossá, egyenessé varázsolja a hajat. A hiedelmekkel ellentétben egyáltalán nem káros az egészségre, ellenben egy tartós és egyenes hajat eredményez.

Továbbá üzletünkben infrás klimazon található, mely meggyorsítja a hajfestést, és lerövidíti a haj száradását 20 percre.

Beauté Blanc Szépségszalon

Hajfestési technikák

Ombre festés

Az Ombre haj, egy színátmenetes hajfestési technika. Napjainkban az egyik legnagyobb divat, hiszen természetes, napszítta hatást kelt, ugyanakkor nagyon fel tudja dobni az egész megjelenésedet, ráadásul hajad is dúsabbnak mutatja.

Az Ombre festés akkor mutat a legszebben, ha a hajtövedhez képest egy árnyalattal világosabb a hajvéged, hiszen így kelti majd azt a hatást, mintha tényleg csak a napfény szívta volna ki. Ha a színátmenet nagyjából az áll vonalában kezdődik és fokozatosan erősödik a hajvégek felé, akkor ezzel természetes hatást érhetünk el. Az alap Ombre hajfestésből kialakultak újabb válfajok, mint például a Sombre vagy Cherry Ombre hajfestési technika.

Balayage festés

A Balayage hajfestés, a melírozás egy új fajtája. A Balayage az Ombre festésből alakult ki és lényege, hogy a sötét és világos hajtincsek fokozatosan váltják egymást. A elnevezés a Balayager francia szóból ered ami sepregetést jelent és ezzel tökéletes le is írja a különleges melírozási technikát, hiszen a fodrász seprű-szerű mozdulatokkal viszi fel a festéket a hajra. A sötét alaptónusú hajat világosabb árnyalatra szőkítve igazi nyári frizurát lehet kreálni. A hagyományos melír és a Balayage hajfestés (melírozás) között a legfontosabb különbség az, hogy itt a fodrász nem használ fóliát, hanem a tincsek végeit egyenként festi be, így el tudja dönteni, hogy egy-egy leválasztott tincset mennyire kíván szőkíteni, ennek köszönhetően pedig egy teljesen természetesnek ható eredményt kapunk.

Beauté Blanc Szépségszalon

« Hajmosás

     « Hajvágás

          « Hajberakás

               « Hajfestés

« Tartós egyenesítés

     « Balayage melírozás

          « Joico kezelés

               « Ombre festés

« Konty készítés

     « Fóliás melír

          « Fésűs melír

               « Tartós Dauer

« Esküvői smink csomag

    « Menyasszonyi smink

         « Nappali-esti smink

               « Alkalmi smink

Még nem jártál nálunk? Iratkozz fel és 15% kedvezménnyel jutalmazunk!

Egyszerűen csak iratkozz fel újdonságértesítő hírlevelünkre, majd amikor első alkalommal bejelentkezel hozzánk, jelezd a telefonban: hírlevél feliratkozó vagy, mi pedig rögzítjük a 15% kedvezményt!

Beauté Blanc Szépségszalon

 

Nyitva:
Hétfő – Péntek
10:00h – 18:00h
Zárva: Szombat, Vasárnap